My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

kew gardens

semalam aku pegi tengok kew gardens dengan harapan masih banyak bunga sempena musim spring.
tapi... x banyak bunga pun mcm apa yg aku bayangkan.. hahah.. ada macam sekelompok sekelompok
je, berlainan jenis. kew gardens ni mcm pameran jenis2 plants, so u shouldn't expect a nice landscape
design. some parts are undeniably nice, here are some pics taken yesterday at kew gardens:


palm greenhouse

obor2 terbalik; dekat underground marine exhibition

'tea' plants

water lilies (seasonal highlight)

another greenhouse

air terjun 

bees, bees everywhere


kesimpulannya, walaupun kurang sikitt dari expectation, it was still a fun day out :) worth the visit. 
but don't expect too high. some seasonal highlights like the bluebells flowers dah mati. hahah.


0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino