My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

creative design week 2

so...lepas saya ngan lingwei punye trip to stockholm on last weekend (previous post); kitorang terus
dapat berita dari groupmates masing2 yang ada lagi keje kena siapkan untuk dihantar on monday morning.
hahaha.. bayangkan, baru je sampai rumah dari airport; letak beg, makan sikit, pastu terus pergi library
untuk siapkan coursework. that night; i only slept for 30 minutes. giloss. tu macam dikira tak tido je :/
first time ever tak tido satu malam. hahahah..

after submitting the coursework; bermulalah creative design project week pulakk.. 
 i was a zombie on monday. literally. my brain was not functioning well. =.=

____________________________________________

so untuk projek kalini, kitorang dapat group baru. tom, charles, jineesha dr UK, sander dari netherlands,
terrence & kenny dari hongkong. basically, ktorang kena plan refugees camp untuk 25000 orang liberia; 
dekat kawasan tropical climate. dan finally kena design shelter untuk refugee dekat kawasan cold climate.


saya suka team baru ni; tapi first day saya tengah zombie, x cukup tidur. so mood pun tak elok.
dah masuk hari kedua, lepas cukup tidur baru semangat nak buat keje. 


they were all very nice to me. masa tgh fikir nama kumpulan; diorang cadangkan letak nama kumpulan
eju and her sons and daughter. hahahha. :)) last2, baru came out with a proper group name; 'shelterrific'.


our presentation board

our models




and and and... alhamdulillah; we won :) (among 4 other groups)



I'm gonna miss all these design weeks [year 1-CDW1] [year 1-CDW2] [year 2-CDW1]
looking forward to geology field trip and constructionarium pulak. tapi sementara tu;
kena focus study untuk exam dulu >.<

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino