My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

steel design project

I have matlab test this friday tapi saya patut tulis entri ni sementara masa memori still segar, so here goes; :))


so isnin dan selasa, 26 & 27 feb 2013, pelajar2 civil engineering year 2 kena buat steel design project.
kitorang kena reka rangka steel untuk bangunan pejabat 3 tingkat. kena buat a lot of calculations to choose
the right steel cross section yang dapat tampung the loads. dan kena lukis design tersebut.


projek ni seronok sebab...., lecturer saya comel :))
semalam, masa kitorang tengah buat keje, lecturer saya datang, so saya tanya soalan kat dia. pastu dia
tanya, where are you from? malaysia? pastu saya cakap yes, pastu lecturer tu pun start jadi friendly. 
masa nak pergi tanya soalan lagi sekali, tiba2 je dia cakap, 'selamit tingahari'. memula saya macam, 'huh??'
 pastu baru saya sedar dia cakap BM. ahahah. comel gileee. pastu saya dengan partner saya, lingwei buat
kerja sampai malam dalam pukul 7 lebih camtu. lecturer tu still stay. pastu saya gi tanya soalan lagi, dia
 cakap 'selamat malam' pulak. ahahha xD cuteness overloaddd. nama dia dr leroy gardner.


lecturer untuk concrete design, dr hong wong pun ada datang jenguk. pastu dia tiba2 datang kat
meja kitorang, tanya 'how is it going?'. hepinyee rasa macam disayangi. ahahah xD 


ok, saje je nak tulis sebagai kenangan dah tua nanti nak baca balik. :))
anyways, alhamdulillah projek dah habis. it was fun. harap2 markah pun ok. ameen.



me and my project partner, right before submitting.


0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino