My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

petsis' day out!

Isnin lepas, petsis aku masa kat KY dulu, Fadia, ajak dating.
plan asal nak gi camden market. pastu mula la google pasal attractions sekitar kawasan tu.
skali fadia terjumpa pasal walking route along regent's canal from Little Venice sampaila ke
camden town.. comel gile fadia, siap print pasal walking route tu & tulis tajuk 'petsis' day out' x)

#Little Venice, Regent's Canal

walaupun jauh gak jalan, about 40minutes along the canal tu, tapi worth it ah. pemandangan
cantik sangat. banyak bot, tepi2 ada taman rumah orang kaya2, memang cantik ah. :)
Camden town plak sangat best utk shopping barang2 souvenirs. baju2 dari korea pun banyak

#Camden Lock Market

#Camden Town

Lepastu, kitorang gi ZSL London zoo, dekat je dengan camden town. kitorang masuk zoo pukul
3.30pm. zoo tu tutup pukul 5.30pm. orang penjual tiket tu kata kitorang just boleh tengok most
of the animals tapi bukan semua, sebab klu nak tengok semua, kena ambik masa 3 hours.
lalu kitorang pun marathon keliling zoo tu, try tengok as many as possible. penat ah sebab zoo tu
besar.. tapi seronok gileeee! aku rasa cam nak tinggal dalam zoo tu je. best sgt suasana dlm tu :)

#Aquarium

#African animals

#1st pic- binatang fevret aku, meerkat :)
#4th pic-anak patung kitorang beli sbb xtahan nafsu xD

lepastu, kitorang makan kat guanabana restaurant kat camden town. sekali skala merasa
makan kat restoren high standard. alang2 dah halal. siap ada pasang candle yaww :)


memula ingat nak tengok wayang, tapi x sempat sbb dah malam. so ktorang sambung
petsis' day out hari selasa, tengok citer the hunger games kat westfield. 1st time tgk wayang.
citer tu besttttt! sukee sgt. x sabar nak tengok sambungan dia.


thanks fadia for the awesome petsis' days out :)

2 pendapat bernas:

untonglahhhhhh..hehehe..=))

datang la sini, kte date pulakkk :D

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino